Aanmeldformulier

Welkom!

Wat fijn dat je hebt gekozen voor één van onze scholen. Door de volgende stappen te doorlopen schrijf je je in voor de school van jouw keuze. Mocht je tijdens het invullen vragen hebben, dan helpen we je graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met de service-afdeling, 058-8801109, of een mail sturen naar aanmelden@ovofn.nl.

Om te starten met de aanmelding vul je hier het emailadres in van de ouder of verzorger met bevoegd gezag. Je kunt daarna een verificatiecode sturen naar je mailbox om het ingevulde emailadres te controleren. Mocht je deze niet ontvangen dan kan het zijn dat de mail je SPAM terecht is gekomen.

*

1. Keuze school/vestiging en gewenst niveau

Huidig schooljaar ()
Volgend schooljaar ()
*

Kies een school/vestiging:

Kies een opleiding:

2. Gegevens leerling

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

3. Gegevens ouder(s)/verzorger(s)/voogd

Alle ouders/verzorgers/voogden met wettelijk gezag dienen de aanmelding te ondertekenen.

De ouder die hier wordt ingevoerd, wordt door de school gezien als eerste aanspreekpunt.
*
*
*
*
*
*
*
*
*

4. Gegevens basisschool

*

Gegevens leerkracht basisschool

*
*
*
*

Overdracht

*
Ouder(s)/verzorger(s)/voogd kunnen akkoord geven voor de 'warme overdracht' tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs. U wordt op de hoogte gesteld van de informatie die gedeeld wordt en hebt de mogelijkheid om zelf informatie in te brengen.

5. Ondertekening

Kloppen de gegevens hieronder niet, of twijfelt u of u alles goed hebt ingevuld? U kunt met de knoppen bovenaan alle velden nogmaals bekijken en eventueel aanpassen.

Inschrijving schooljaar

Basisschool

Ondertekening

*
Met het ondertekenen gaat u akkoord met de inschrijving en verklaart u het formulier naar waarheid te hebben ingevuld. U gaat ook akkoord met het gebruik van die gegevens voor het behandelen van de inschrijving en de veilige opslag en verwerking van die gegevens door OSG Piter Jelles en derde partijen waarmee een verwerkersovereenkomst is gesloten. Privacyverklaring

Bedankt voor de aanmelding!

Als je aanmelding bestemd is voor komend cursusjaar, dan nemen wij die vanaf 18 maart 2024 in behandeling. De toelatingscommissie maakt het dossier dan compleet samen met de informatie van de basisschool. Voor de meivakantie ontvang je van de gekozen school een definitieve plaatsingsbrief.

Is je aanmelding bedoeld voor dit cursusjaar, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bij vragen kun je contact opnemen met de gekozen school. Je ontvangt de gegevens in de bevestigingsmail.

Als je een kopie van de aanmelding wilt hebben, kun hem hieronder printen of opslaan. Als je de aanmelding wilt opslaan, kies dan in het printmenu bij Uitvoerapparaten: 'Opslaan als pdf'.

>