Aanmeldformulier

Welkom!

Wat fijn dat je hebt gekozen voor één van onze scholen. Door de volgende stappen te doorlopen schrijf je je in voor de school van jouw keuze. Mocht je tijdens het invullen vragen hebben, dan helpen we je graag. Je kunt tijdens kantooruren bellen met José Lemke, 06-46 62 15 09, of een mail sturen naar jlemke@ovofn.nl.

Vul een geldig emailadres in om te starten met de aanmelding.

*

1. Gegevens leerling

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

2. Gegevens ouder(s)/verzorger(s)/voogd

Gegevens ouder/verzorger

Gegevens tweede ouder/verzorger

Ouder(s)/verzorger(s)/voogd met wettelijk gezag dient/dienen aanmelding te ondertekenen.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tweede ouder/verzorger toevoegen

4. Keuze school/vestiging en gewenst niveau

Kies een school/vestiging:

Kies een opleiding:

3. Gegevens basisschool

*

Gegevens contactpersoon

*
*
*
*

Overdracht

*
Ouder(s)/verzorger(s)/voogd kunnen akkoord geven voor de 'warme overdracht' tussen de basisschool en het voortgezet onderwijs. U wordt op de hoogte gesteld van de informatie die gedeeld wordt en hebt de mogelijkheid om zelf informatie in te brengen.

5. Ondertekening

Kloppen de gegevens hieronder niet, of twijfelt u of u alles goed hebt ingevuld? U kunt met de knoppen bovenaan alle velden nogmaals bekijken en eventueel aanpassen.

Inschrijver

Basisschool

Ondertekening

*
Met het ondertekenen gaat u akkoord met de inschrijving en verklaart u het formulier naar waarheid te hebben ingevuld. U gaat ook akkoord met het gebruik van die gegevens voor het behandelen van de inschrijving en de veilige opslag en verwerking van die gegevens door OSG Piter Jelles en derde partijen waarmee een verwerkersovereenkomst is gesloten. Privacyverklaring

Bedankt voor de aanmelding!

Bedankt voor je aanmelding! De toelatingscommissie maakt het dossier compleet, door die samen te voegen met de informatie van de basisschool. We streven ernaar dat je de definitieve plaatsingsbrief ontvangt voor de meivakantie. Bij vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende school.
>